traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Hausas

CitataPaulius070707 parašė:
stovint auto ir uzvestam varikliui nesijungdavo 3 ir 5, vaziuojant 3 kazkaip kartais sunkiau jungesi, arba letai vaziuojant i posuki pirma ir antra pavaros kazkaip sunkiau jungdavosi kartais.

Panašiai ir pas mane.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

arytis

stovint auto ir uzvestam varikliui nesijungdavo 3 ir 5, vaziuojant 3 kazkaip kartais sunkiau jungesi, arba letai vaziuojant i posuki pirma ir antra pavaros kazkaip sunkiau jungdavosi kartais.

Pas mane buvo analogiškas variantas, tas pats remontas, toks pat rezultatas. :)

Hausas

Citataarytis parašė:

Pas mane buvo analogiškas variantas, tas pats remontas, toks pat rezultatas. :)

Kiek kainavo remontas? Kur tvarkei?
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Paulius070707

Corolla verso 2.0d 85kw

solus69

Na siandien pakeite ivores naujomis tai gal to idijotisko girgzdesio nebebus:@ sankabos pedale.
Visas ivores is kaprolono padare tai ziuresiu kiek ilgai bus ramu, spyruokles atramine ivore kaip nauja tai jos nekeiciau.
Kai nueme sankabos pedala tai niekaip nesupratom kam taip sudetingai bei kvailai ji sukonstruoti nes niekaip negali suprasti tos ivorites korpuse turi suktis ar ant asies.

GALLANT

man irgi dare is kapralono, sake uzteks likusiam gyvenimui...., na 3000km dar niekas nelenda :)

Ralfas

Toyotos specifika, traskantys sankabos pedalai ir nesvarbu kiek auto pravaziavus, traska ir viskas... Nesu dar turejes jokios auto su tokia juokinga problema tik isigijus toyota pirma viena, o paskui kita abiejuose teko susidurti su sita mandra beda...

Venza

Pirkit masinas su automatinem pavaru dezem ir neturesit sitos problemos :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

guners

CitataGALLANT parašė:
man irgi dare is kapralono, sake uzteks likusiam gyvenimui...., na 3000km dar niekas nelenda :)

Kur ir kas ta ivores is ""kapralono"" dare. Kiek kainavo?
Ar nereikia pirkti viso komplekto?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

GALLANT

Pazystamas istekino, kainavo 20Lt. Pirkau tik pacia virsutine plastmase.

Ralfas

Geriau jau man turet problema su traskanciu pedalu negu su automatine deze bedu turet :) Pedalo susitvarkymas pigiau kainuoja :)

solus69

Kiek kainoja istekinti sias ivores priklauso nuo tekintojo gopsumo. Kapralono reikia apie 5cm ilgio ir 20mm diametro, pinigais tai priklausomai nuo sio gabaliuko svorio 1kg kapralono kainuoja apie 25lt ir darbas turetu buti dar apie kokius 10-15 lt, tai viso iki 20lt. ir ne cento daugiau.
Geras specas be problemu padarys ir virsutine plasmasele.

Gal kas turit manuala sio pedalo? Noriu iki galo suprasti kokia cia beda kad tos ivores nelaiko ir tiksliai is kur tar girzdesys atsiranda.

GALLANT

Kazi kodel taip nuvertinamas kitu darbas, abejoju ar kas tekintu uz 15-20Lt tas ivores, o ypac geras tekintojas.

vidkaz

Parašyk solus69 savo el. paštą aš tau atsiusiu šio pedalo manualą.

gisas

Citatasolus69 parašė:
Kiek kainoja istekinti sias ivores priklauso nuo tekintojo gopsumo. Kapralono reikia apie 5cm ilgio ir 20mm diametro, pinigais tai priklausomai nuo sio gabaliuko svorio 1kg kapralono kainuoja apie 25lt ir darbas turetu buti dar apie kokius 10-15 lt, tai viso iki 20lt. ir ne cento daugiau.
Geras specas be problemu padarys ir virsutine plasmasele.

Gal kas turit manuala sio pedalo? Noriu iki galo suprasti kokia cia beda kad tos ivores nelaiko ir tiksliai is kur tar girzdesys atsiranda.

nuvaziavau i atstovybe ir atspauzdino kelis lapus su visom ivorem kas kur dedas ir t.t zodziu visa schema. Jei negausi bandyk nuvaziuot, atspauzdins ir turesi :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D