Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Siap vaziavau cia nesenau su Volvo S 80. Tai garso izoliacija irgi ispudi paliko. Taciau manau kad sita problemele kaip nors ispresime. Tik kad viskas i finansus atsiremia.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

D4D

Sveiki,
Turiu avensi '05 D4D universala.Pries tai teko pavazinet su avensiu '98 metu, patiko jos minkstas vaziavimas.Dabar naujosios pakaba kietesne uz senosios.Girdejau kazka, jog vieni avensiai yra minksti kiti kietesni (nuo'03 metu).Gal kas domejotes ju pakaba, ar ten kietesnes spyruokles sudetos, ar amortizatoriai kietesni, ar abu variantai?

drwtsn

kuo nuvylė 2004 avensis, tai pakaba. Visiškas košmaras net palyginus su kažkada turėta audi80.

Jordan

Citatadrwtsn parašė:
kuo nuvylė 2004 avensis, tai pakaba. Visiškas košmaras net palyginus su kažkada turėta audi80.

placiau gal gali? busi pirmas su sia beda. Metai vaziuoju kauno gatvemis (ir ne tik) nei vienos gumeles nepakeiciau, viskas gerai.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

drwtsn

ir aš nepakeičiau, tiesiog sakau kad kieta auto ir tiek. Lygiu keliu viskas tvarkoj, nu bet per duobes tai kaip su traukiniu atrodo važiuoji :(

Jordan

Citatadrwtsn parašė:
ir aš nepakeičiau, tiesiog sakau kad kieta auto ir tiek. Lygiu keliu viskas tvarkoj, nu bet per duobes tai kaip su traukiniu atrodo važiuoji :(
tai gal tuomet kaip tik reik kazka kesti ? :|
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

D4D

Ka gali keist kad paminkstetu pakaba?Spyruokles, amortizatorius?Pas mane irgi kietoka pakaba 05' D4D.Nors girdejau kad tipo avensiai yra vieni kietesni kiti minksti, o kiek teisybes nezinau?....

ketvirtasis

Padangos per žemos tikriausiai. Arba "tarpinę" reikia keisti

zally

Visu universalu pakaba yra kietesne.Pats vazineju su corolla universalu ir panasi beda.Prisisodink chebros ir pakaba suminkstes.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Edvatronas

Citatazally parašė:
Visu universalu pakaba yra kietesne.Pats vazineju su corolla universalu ir panasi beda.Prisisodink chebros ir pakaba suminkstes.
Arba bulviu koki maisa isimest...

ketvirtasis

Pas mane su originaliom padangom nepasakyčiau, kad ji tokia kieta. Viskas čiki

D4D

Nu pas mano avensi 05' d4d spyruokles pazymetos raudonais taskais dideliais.Ratai orginalus.Tai manau tas kietumas ir priklauso nuo ju.Idomu kaip pas kitus avensius 2003-2005 m?
Ziurejau pas senesni avensi 98', yra raudonas ir baltas taskas ant spyruokles ir ji vaziuoja super minkstai.

Memelis

Pas mane 04 hečbekas ir aš nematau jokių bėdų dėl pakabos kietumo. Viskas originaliai stovi.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

man irgi atrodo, kad minksta masina islipus is mitsubishi lancer :) na tik aisku biski galetu buti manevringesne, bet 1500kg ir wagon'as, ner ko per daug noret :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Rage

Pritariu, turiu hecbeka tai pakaba labai minksta, o del kietumo tai patikrink amortizatorius, nes kartais deda per nuzemintus, kuriu nesimato, o skirtumas labai didelis...
Toyota Forever!