Tepalai

Pradėjo Gycas, Gruodis 13, 2015, 21:03:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

Valdemaras1989

Nu reikes stebwt nes cia pagal mane tik tai minimaliai gal taip tik pasurode.matysiu jei zenkliai mazes reikes tikrinti.

Awriuxx

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Vasaris 08, 2017, 14:03:26 PM
Nu reikes stebwt nes cia pagal mane tik tai minimaliai gal taip tik pasurode.matysiu jei zenkliai mazes reikes tikrinti.

Maža kas kuo gąsdina.  Yra pro kur dingti ir be tarpinės. Gal radiatorius kiauras, gal koks šlangos sjungimas/prijungimas trūkęs ar neužspaustas

bladas

Nebūtinai tarpinė, per šalčius atsiranda tarpai tarp chamutų ir gali nulašėti antifrizas, reikia pažiūrėti, ar niekur nelaša.

Valdemaras1989

Tai sakau reikes pasiziureti cia tas pas mane ale dingo gal puse cm gal mazia net.ir seip gal tik pasirode reikes stebet saugaiu pavaziuoti ie ziureti.keik zinau jei tarpine ar galva tai pas zmogwlis vienas kas savaite po litra dapilinejo ir tada jau tvarkesi.o cia tik tiek ir tai gal dar siku fazem gal tik pasirode tas man tas mizeris:)

netoks

Sveiki turiu 2007m avensi DCAT 130 KW su pasalintu DPF. Koki tepala rekomenduotomete pilti? Kaip suprantu jau nebereikia rinktis skirto DPF ir galima rinktis pigesne alternatyva. Aciu.

slashas

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Vasaris 08, 2017, 18:27:50 PM
Tai sakau reikes pasiziureti cia tas pas mane ale dingo gal puse cm gal mazia net.ir seip gal tik pasirode reikes stebet saugaiu pavaziuoti ie ziureti.keik zinau jei tarpine ar galva tai pas zmogwlis vienas kas savaite po litra dapilinejo ir tada jau tvarkesi.o cia tik tiek ir tai gal dar siku fazem gal tik pasirode tas man tas mizeris:)
Nuvažiuok į servisą kuris turi CO antifryze matuoklį ir pamatuos tau ir bus aišku ar tarpinė ar šiaip kažkur pabėga ;)

slashas

Citata iš: netoks Įrašytas Rugsėjis 21, 2017, 02:03:44 AM
Sveiki turiu 2007m avensi DCAT 130 KW su pasalintu DPF. Koki tepala rekomenduotomete pilti? Kaip suprantu jau nebereikia rinktis skirto DPF ir galima rinktis pigesne alternatyva. Aciu.
Su DPF reikia low SAPS alyvos, be DPF jau gali su mid SAPS naudoti, abi alyvos galį kainuoti vienodai, priklauso nuo alyvos bazės ir priedų, tad taupymas ne pagal DPF'a ;)

Venza

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 21, 2017, 07:35:58 AM
Nuvažiuok į servisą kuris turi CO antifryze matuoklį ir pamatuos tau ir bus aišku ar tarpinė ar šiaip kažkur pabėga ;)
Gali tam Valdemaras1989 nebeatsakinet,jis nuo vasario cia nebesirodo  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

netoks

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 21, 2017, 07:38:14 AM
Su DPF reikia low SAPS alyvos, be DPF jau gali su mid SAPS naudoti, abi alyvos galį kainuoti vienodai, priklauso nuo alyvos bazės ir priedų, tad taupymas ne pagal DPF'a ;)

Dekui, o gal kazkokiu konkreciu mid SAPS D-CATUI variantu galite patarti? Sunkiai su googlinimu sekasi :))

slashas

Citata iš: netoks Įrašytas Rugsėjis 21, 2017, 09:56:43 AM
Dekui, o gal kazkokiu konkreciu mid SAPS D-CATUI variantu galite patarti? Sunkiai su googlinimu sekasi :))
Kiek pinigų gali skirti alyvai? 50€ už 4ltr priimtina kaina?

netoks

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 21, 2017, 10:54:10 AM
Kiek pinigų gali skirti alyvai? 50€ už 4ltr priimtina kaina?

Mano D-CAT rida 335K, DPF pasalintas, net nezinau ar verta kazka labai brangaus pilti i toki varikli. Bet jei verta ir reikia galiu skirti ir 50 eur, aisku ~30 eur butu malonesne kaina. Taciau jei pigesnis produktas padidintu gedimu ar pan rizika visada rinkciausi brangesi varianta.

Dekui.

slashas

Citata iš: netoks Įrašytas Rugsėjis 21, 2017, 11:02:46 AM
Mano D-CAT rida 335K, DPF pasalintas, net nezinau ar verta kazka labai brangaus pilti i toki varikli. Be jei verta ir reikia galiu skirti ir 50 eur, aisku ~30 eur butu malonesne kaina. Bet jei pigesnis produktas padidintu gedimu ar pan rizika visada rinkciausi brangesi varianta.

Dekui.
Dauguma už 30€ yra low SAPS

netoks

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 21, 2017, 11:21:29 AM
Dauguma už 30€ yra low SAPS

Supratau, man kaina kaip ir nera pagrindinis rodiklis. Kokius tepalus rekomenduotum? Girdejau, kad isemus DPF galima naudoti, kad ir ELF EVOLUTION 900 SXR 5W-30, bet kadangi pats mazai nusimanau apie tepalus, tai kyla naturalus klausimas ar tikrai viskas su jais bus ok?

MindaugasB

Ispjovus DPF gali pilti bet kuriuos tinkamus dyzeliniui varikliui. Jeigu nesigauna paciam issirinkti, nuvaziuok i EOLTA ar AUTOAIBE ir tau ten parinks.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: netoks Įrašytas Rugsėjis 21, 2017, 15:47:56 PM
Supratau, man kaina kaip ir nera pagrindinis rodiklis. Kokius tepalus rekomenduotum? Girdejau, kad isemus DPF galima naudoti, kad ir ELF EVOLUTION 900 SXR 5W-30, bet kadangi pats mazai nusimanau apie tepalus, tai kyla naturalus klausimas ar tikrai viskas su jais bus ok?
Imi ACEA C3 arba C5 klasifikacijos ir tiek, visi jie bus mid SAPS toliau žiūri pagal flash point 220c minimum, jei mažiau tai kažkiek jo "degins", antras svarbus rodiklis pour point, minimum -40c, šitas rodiklis parodo kiek alyvoje yra tikros sintetinės bazinės alyvos. O toliau jau pagal "skonį" ir "kvapą" :D