RAV4 AA ir AC upgrade

Pradėjo Dalius7, Rugpjūtis 31, 2020, 12:07:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

kixxoff

Ar cia tik man vaidenasi, ar is tikruju muzika geriau skamba per Android Auto?
Anksciau klausiau failu is telefono per BT. Telefone appsas - VLC, failai MP3.
Dabar AA taip pat rodo VLC appsa. Nu man geriau skamba. Garsas labiau surinktas kazkoks.. Placebo efektas? Esminis skirtumas tas, kad dabar muzika iki Toyotos ateina laidu, o ne per BT. Na, gal dar kazkoks media failu procesingas kitas galetu vykti AA pagalba, bet tik softo lygmeny, nes hard DACas tai tas pats liko.

SML

Kalbėjau su Mototoja, tai kada oficialus update bus jau dabar ir apie rudenį miglotai kalba. Bet paklausus, ar atsinaujinus pačiam tai turės įtakos garantijai sakė, jog ne. Jie patys žino apie šitą sąvarankišką update. Aišku sakė tai telefonu, gerai būtų turėti rašytinį patvirtinimą dėl garantijos (emailo)
Toyota RAV4 2020

kixxoff

Citata iš: SML Įrašytas Rugsėjis 03, 2020, 13:12:19 PM
Kalbėjau su Mototoja, tai kada oficialus update bus jau dabar ir apie rudenį miglotai kalba. Bet paklausus, ar atsinaujinus pačiam tai turės įtakos garantijai sakė, jog ne. Jie patys žino apie šitą sąvarankišką update. Aišku sakė tai telefonu, gerai būtų turėti rašytinį patvirtinimą dėl garantijos (emailo)
Man Tokvila taip pasake, kai dar uzsakinejau savo RAVa: as klausiau apie technini aptarnavima - ar galima tepalus keisti ne pas autorizuota dyleri, o kitam servise (Melga/Kemi/savarankiskai ir t.t.). Atsakymas - garantija galioja nepaisant to kur daromas aptarnavimas, isskyrus atvejus, kai gedimas atsirado del netinkamos aptarnavimo kokybes ar netinkamu naudojamu detaliu (tepalai ne tie, filtras ne toks ar buvo blogai prisuktas ir t.t.). Taip kad jei isleks kokia nors detale, nezinau, vairo oda nusilups ir ji reikes keist pagal garantija, tai nesvarbu kur keitei tepalus ir ar pats persirasei multimedijos softa, nes tai visiskai nesusije dalykai.
Bet jei suges multimedija ir bus 100% nustatyta, kad tai nutiko del ne pas dyleri idegto softo atnaujinimo - galimai garantija tam remontui garantija negalios. Nors ir siuo atveju, bus idomu palyginti Tokvilos/Mototojos update packo failus ir musu suinstaliuota packa.

Zodziu, jei pagal garantija reikes keisti pvz hibridine baterija, tai Toyota netures teises sakyti, kad multimedijos softas ne aps juos perrasytas. Minti supratot, manau.

Sarunas5

Tokvila sakė kad kai bus atnaujinimas, darys tai nemokamai

Henris

Blin uziniso gundyt :) Sarunas pas tave su gamykline navi, gal dareisi update? Siaip kas be navi tiem labai apsimokejo darytis sita update, nes xaliavnai google navigacija gavo, o is google maps kai naudojat ar pries posukius i spidometra imeta uz kiek metru, kur reiks pasukt? Kaip gamykline navi? ar visa info TIK multimedia ekrane?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kixxoff

Citata iš: Henris Įrašytas Rugsėjis 03, 2020, 15:57:38 PM
Blin uziniso gundyt :) Sarunas pas tave su gamykline navi, gal dareisi update? Siaip kas be navi tiem labai apsimokejo darytis sita update, nes xaliavnai google navigacija gavo, o is google maps kai naudojat ar pries posukius i spidometra imeta uz kiek metru, kur reiks pasukt? Kaip gamykline navi? ar visa info TIK multimedia ekrane?
Pas mane tik multimedia ekrane viskas (prie spidometro nieks neatsiranda), bet mano be gamyklines navi.

Dalius7

Citata iš: kixxoff Įrašytas Rugsėjis 03, 2020, 13:42:42 PM
Zodziu, jei pagal garantija reikes keisti pvz hibridine baterija, tai Toyota netures teises sakyti, kad multimedijos softas ne aps juos perrasytas. Minti supratot, manau.

Aš save guodžiu tuo, kad funkcija "Update software" yra laisvai prieinama, o šis upgrade padarytas be jokių ten burtų ar nulaužimų. Niekur nėra parašyta, kad to daryti negalima, todėl kažin ar atstovai būtų teisūs nesuteikdami garantijos ir multimedijai.
Na, bet geriau, aišku, kad tos garantijos nereikėtų - tfu x 3.

Henris

Logiskai mastant tai tik software, kas nera nepataisoma programiniu budu. Tikrai jei kas nutiktu, manau yra budu, kaip nuresetint softa i gamyklinius parametrus, juolab, jei nebutu tinkamas install katalogas, nebutu aktyvi UPDATE nuoroda. Tik yra vienas niuansas kaip ir ant visu iOS ar Android irenginiu, kad sudieges naujesni firmware, nebegali i chipa irasyt senesnes versijos. Bet cia tik itariu, gal ir galina downgrade daryt jei turi senesnio firmware install.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

SML

Ar kas turi veikiančią nuorodą? panašu, kad originali nebeveikia.
Toyota RAV4 2020

kixxoff

Logistas

O yra kažkokia galimybė per android auto klipus/filmus žiurėti? Ar nepalaiko multimedija tokios opcijos?

SML

Toyota RAV4 2020

SML

Gal kažkas gavo rašytinį patvirtinimą iš bet kurio atstovo, jog šitas sąvarankiškas update neturės įtakos garantijai? (Man Mototoja įtartinai ilgai neatsako į laišką)
Toyota RAV4 2020

kixxoff

Citata iš: Logistas Įrašytas Rugsėjis 05, 2020, 09:01:43 AM
O yra kažkokia galimybė per android auto klipus/filmus žiurėti? Ar nepalaiko multimedija tokios opcijos?
Isirasiau video i telefona. Android Auto VLC faila mato, bet eina tik garsas. Video nera multimedijos ekrane.

Sarunas5

Henris dar nesidariau, bet lauksiu kol atstovybėj pradės judėt reikalai. Navigacija turiu gamyklinė, reikia visus niuansus susižinoti kaip ir kas ten.