RAV4 AA ir AC upgrade

Pradėjo Dalius7, Rugpjūtis 31, 2020, 12:07:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

Sarunas5

Persijungia į naktinį viskas ok.

Dalius7

Pagaliau gavau belaidį Android Auto adapterį.
Užsakiau čia: https://www.indiegogo.com/projects/aawireless
Kol kas veikia be didesnių priekaštų. Užvedi mašiną ir po ~30 sek. automatiškai prisijungia ir pereina į navigacijos režimą. Mano atveju - Waze, bet galima Google Maps, ar Sygic.
Vienu žodžiu, viskas veikia taip pat, kaip ir laidinis AA, tik be laidų. Papildomai galima užsetinti "split screen" režimą, kai navigaciją rodo ne per visą ekraną (žr. nuotraukoje).

Minusai. Per karščius (dabar atvėsus to dar neišbandžiau) telefonas įkaisdavo ir nebenorėdavo krautis per wireless charging. Gali būti, kad čia telefono problema. Pas mane Samsung S20, o jie turi problemų su kaitimu.
Tiksliai dar nematavau, tačiau 1 val. naudojimas suvalgo ~10% telefono baterijos.

Henris

jei nenaudosi navigacijos appsu, tai telefas maziau kais ir nees batarkes tiek.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

balticam

Kaitimo problema as issprendziau labai paprastai: telefono laikiklis(kartu ir bevielis kroviklis) pritvirtintas prie ventiliacines angos. Kondiske pucia salta ora kai karsta-telefonas niekada nekaista :)

Zilva1

Išbandžiau ant šių metų 2.5 Hybrid Dynamic Force be gamyklinės navigacijos, jokio skirtumo.

Henris

kixxoff

Tokvila siand pasake, kad gali upgradinti multimedia i neujesne, su AA ir AC nemokamai. Kam aktualu - teiraukites.

Henris

Tai cia antros kartos upgrade, kas jau turi susidiege AA ir AC?
Man aktualu, nes nuo rudens Apple Carplay2 iseina, kuris tipo turetu atpazinti ne tik multimedia pagrindini ekrana, bet ir kitus skaitmeninius ekranus (idomu kaip reaguos i spidometre esanti ekrana). Kazkaip nedrasu bus updatint iphone, kad nebutu taip, jog isvis nebesijungs prie Toyota Carplay :) Zinant Toyota multimedios pastovu atsilikima, nenustebciau, kad taip gali ir nutikti. Kol kas Google Maps pas Toyota turi viena nemenka minusa palyginus su originalia navigacija, tai, kad pries posukius Google Maps nemeta nuorodu i spidometro ekrana, kaip originali Navigacija.

xaudrius

Citata iš: kixxoff Įrašytas Liepa 26, 2022, 22:29:42 PM
Tokvila siand pasake, kad gali upgradinti multimedia i neujesne, su AA ir AC nemokamai. Kam aktualu - teiraukites.
Kelintas updeitas?
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

kixxoff

Citata iš: xaudrius Įrašytas Liepa 28, 2022, 14:54:23 PM
Kelintas updeitas?
NZN kelintas. Tikriausiai iš basic (be nieko) į AA ir AC. Vėliau dar sms atėjo, kad gali atnaujunti i MM19.
Aš šitą jau seniausiai buvau pats susipūtęs, tai pasakiau, kad nereikia :D juo labiau firmware numeris pas mane tas pats kaip salonuose instaliavo už pinigus  (!?)

edgarasg

Ten dar prie to pačio mikrofoną keisdavo.

kixxoff

Citata iš: edgarasg Įrašytas Rugpjūtis 12, 2022, 15:19:24 PM
Ten dar prie to pačio mikrofoną keisdavo.
Aš nelabai noriu oficialiai prasidėti su tuo atnaujinimu, nes aš pats susidiegiau tą programinę įrangą su AA ir AC jau seniausiai prieš tris metus. Užtrukau lygiai 8 minutes. Nors mano įdiegtas atnaujinimas turi tuos pačius kodus (firmware numeris ar koks ten versijos numeris.. lygiai tas pats), nenoriu, kad dabar prisikabintų, kad pats lindau. O dėl mikrofono tai bbž.. Ar realiai pašnekovas geriau tave girdi?

edgarasg

Nežinau, vargu. Šiaip iš viso reikia lupti visą tą multimedia ir mesti lauk :)

kixxoff

Citata iš: edgarasg Įrašytas Rugpjūtis 12, 2022, 16:54:44 PM
Nežinau, vargu. Šiaip iš viso reikia lupti visą tą multimedia ir mesti lauk :)
Man šitos multimedijos pakanka. Užtai žinau, kad variklis patikimas ir pavarų dėžė amžina (Hybrid) ;) Kam reikia ekranais apsistatyti - toyotos neperka

kixxoff

Užsisakiau Aliexprese Carlinkit 5. Atsibodo laidą kaišioti į telefoną. Jau ir iPhono lizdas ne visada gerai susijungia. Kaina pakrito iki adekvačios (47 EUR su siuntimu).
Gal kas naudojat?
https://www.aliexpress.com/item/1005005807461059.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.4.1d81f19cCZjNbK