traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

D4D

GALLANT

Kam tas manualas, atsiguli po vairu, nusiimi SRS ir viskas matosi. kai nusiardysi pedala pakeisk visas ant jo esancias ivores ir viska.

Andriusa321

Su sventem visus, bet ziuriu cia kaip ir problema su tuo traskesiu, bet nelabai kas tvarko apart asmenines patirties, jauciu reiks ir man i koki servisa varyti, nes nelabai gavau informacijos forume kaip Kaune sia problema isspresti, o su rinmtesniais remontais kieme tai man nepatinka issiardai randi beda ir lakstai po miesta kaip isprotejas daliu ieskodamas, jei preis tai negavai, o masina isardyta stovi :) kazkada nusipirkau pagal masinos dokumentus dalis bet vistiek reikejo sena vesti nes ne tokia dave.

arytis

Tu geriau pirma nusipirk Autotojoj įvores, o paskui keisk. Nes bent jau man kelias dienas važiavo viena įvorė. Þinoma gali jų ir turėti, bet būna visko, nes tada tikrai mašina padžiausi ant kaladžių :)
O geriausia tegu pati Autotoja ir keičia ir problemos nebus. Bet visiems reikia čia, dabar ir be pinigų.

kodar

O aš šiandien užsukau į Soloriną Klaipėdoj dėl to sankabos pedalo traškesio. Nei sekundės negalvojęs darbuotojas pasakė, kad reikia keisti cilindriuką ir, kad įvorių keitimas problemos neišspręs. Cilindriukas - 490 litų be darbų. Dar paminėjo, kad galiu susitept, tam kartui padės. Tai nusipirkau tokį XADO Any Way purškiklį ir papurškiau, kiek prieit galėjau. Stengiausi į tą vietą kur cilindriukas. Iš kart nustojo traškėt, tik ar ilgam? Aišku tos įvorės nedaug kainuoja, bet pasikeist neturiu sąlygų ir patirties, o Solorinoj įvorės su pakeitimu apie 250 lt. Tai gal tada tikrai iš kart cilindriuką keisti?

arytis

Bijau, kad man irgi šviečiasi sankabos cilindriuko kietimas. Ką tik laksčiau registruodamas gimusį sūnelį ir sankaba pradėjo eiti šaibom :)
Labai palengvėjo pedalas ir pradėjo sunkiai jungtis bėgiai. Þodžiu liko tik vos vos sankabos. Cilindriukas neišjungia sankabos. Stabdžių skysčio norma, pripyliau beveik iki max, bet pagerėjimo nelabai.
Bėgis įsijungia tik pedalą vos ne per grindis įmynus.
Þodžiu, liūdesys...

Hausas

Citataarytis parašė:
Bijau, kad man irgi šviečiasi sankabos cilindriuko kietimas. Ką tik laksčiau registruodamas gimusį sūnelį ir sankaba pradėjo eiti šaibom :)
Labai palengvėjo pedalas ir pradėjo sunkiai jungtis bėgiai. Þodžiu liko tik vos vos sankabos. Cilindriukas neišjungia sankabos. Stabdžių skysčio norma, pripyliau beveik iki max, bet pagerėjimo nelabai.
Þodžiu, liūdesys...

Sveikinimai.
Sankaba, palyginus su šituo įvykių, tai šūdų šūdas.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

arytis

Dėkui!
Na taip, šūdas, bet negi dabar lauksi kol sūnus užaugs ir tėvui mašiną suremontuos? :D

Bemsas

Citataarytis parašė:
Dėkui!
Na taip, šūdas, bet negi dabar lauksi kol sūnus užaugs ir tėvui mašiną suremontuos? :D

Suremontuok pats, ir sunui padovanosi masina 18 gimtadienio proga :)

GALLANT

Citataarytis parašė:
Þodžiu, liūdesys...
O sankabos pedalas atsoka iki galo ?

arytis

GALLANT

Na tada gal ir cilindriukas, nes man kai buvo susidevejusios yvores, tai neatsokdavo iki galo.

arytis

GALLANT, su įvorėm man jau irgi praeitas etapas, irgi neatšokdavo iki galo, nes pedalas net skersuodavosi.
Dabar kokių 20 kartų papompavus pedalas vėl normalus tampa ir galima važiuoti. Kitą kartą įsėdus į mašiną vėl papompuoji ir važiuoji.
Gal kas susidūrėte su antro avensio pagrindiniu sankabos cilindriuku. Nes kažkiek pasidomėjau. Neoriginalių nieko ir neradau, o 500 pinigų iš karto mokėti širdis irgi neleidžia.

RemigijusRemis

yra rem.kpl. sankabos pedalui visos ivores o ju berods 4 kainuoja 50lt +-

muncis

Ir pas mane, prieš kelias dienas, pradėjo girgždėti sankabos pedalas.. :(
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.